Wunderlabel blijft open en onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen. Bezoek onze Covid-19-informatiepagina voor updates.

Sluit ×

KIES JE VOORKEUREN

Kies jouw land

Instructies voor instrijklabels

Probeer het zelf!

Instructies voor instrijklabels / opstrijklabels

Het bevestigen van onze opstrijklabels is snel en eenvoudig! Perfect voor kinderkleding, verzorgingstehuizen of in de kinderopvang.

 

 

Bekijk onze videohandleiding "Instrijklabels"

Instrijklabels, opstrijklabels zijn betaalbaar, eenvoudig te bevestigen en blijven stevig vastzitten. Ook zijn opstrijklabels een geweldig alternatief voor labels die vastgenaaid moeten worden. Ze zijn van dezelfde professionele kwaliteit, maar zijn in een fractie van de tijd te bevestigen.

STAP-VOOR-STAP INSTRUCTIES - Instructies voor instrijklabels / opstrijklabels

 Instructies voor instrijklabels

Hoe bevestig je onze opstrijklabels?

Om ervoor te zorgen dat je opstrijklabels er geweldig uitzien en lang vast blijven zitten, is het belangrijk om ze goed te bevestigen. Volg deze eenvoudige stappen en het is zo gebeurd.

Laten we beginnen!

Stel je strijkijzer in op middelhoge/hoge warmte en schakel de stoomfunctie uit. Laat het strijkijzer volledig opwarmen.

 

Instructies voor instrijklabels / opstrijklabels

Leg het kledingstuk plat op een strijkplank, zodat je makkelijk bij het gedeelte kan waar je het instrijklabel wilt bevestigen.

 

Instructies voor instrijklabels / opstrijklabels

Verwijder de papieren achterzijde van het label.

Instructies voor instrijklabels / opstrijklabels

Plaats het opstrijklabel met de plakzijde naar beneden op het kledingstuk en bedek het label met een stuk bakpapier.

Instructies voor instrijklabels, opstrijklabels

Strijk met een ronddraaiende beweging en constante druk gedurende 10-15 seconden op het bakpapier. Controleer de randen van het label. Als de randen nog niet volledig vastzitten, verplaats dan het bakpapier en strijk nog 5 seconden langer.

Helemaal klaar!

Instructies voor instrijklabels, opstrijklabels

Houd dit in gedachten

 

De speciale lijm van onze opstrijklabels blijft na het aanbrengen nog drogen. Was kledingstukken met nieuwe labels pas vanaf 24 uur na het aanbrengen van het label.

Voor het beste resultaat was je de kleding tot 30°C in de wasmachine.

Als het label na vele wasbeurten los begint te raken, bedek je het label eenvoudigweg opnieuw met bakpapier en strijk je eroverheen om de lijm te reactiveren.

 

Welke instrijklabels heeft Wunderlabel te bieden?

Al het Wunderlabel-garen (met uitzondering van glinsterend garen) is Oeko-Tex (Standard 100)-gecertificeerd en vrij van schadelijke chemicaliën. Het betreffen enkel gecertificeerde klasse 1-producten, de hoogste standaard, zelfs geschikt voor babyproducten. Daarnaast is al ons garen gemaakt van minimaal 50% gerecycled materiaal. Je hoeft alleen nog maar te bedenken welk instrijklabel het beste bij jouw behoeften past. Vind hieronder het antwoord:

 

Bedrukte instrijklabels met tekst & symbool

Bedrukte instrijklabels zijn de perfecte keuze om kledingstukken, jassen, hoeden & wanten en allerlei schoolbenodigdheden van een naamlabel te voorzien. Een populaire keuze onder moeders, want zelfs de allerkleinsten kunnen de duidelijke symbolen eenvoudig herkennen. Afmetingen: 46 x 12 mm, 50 x 20 mm. Wasbaar op 30 °C.

 

instrijklabels
instrijklabels

Geweven instrijklabel met tekst & symbool

Wil je een instrijklabel zonder eigen ontwerp bestellen? Gebruik dan onze gratis online design tool en creëer je eigen label door uit verschillende opties te kiezen. Deze instrijklabels hebben een afmeting van 60 x 15 mm en zijn gemaakt van 100% Oeko-Tex-gecertificeerd polyestergaren.

 

 

Geweven instrijklabel met glinsterende tekst & symbool

Ben je op zoek naar een instrijklabel met een tikje glamour, maar heb je geen eigen ontwerp? Creëer je eigen instrijklabels met behulp van onze online design tool door uit verschillende opties te kiezen. De labels hebben een afmeting van 60 x 15 mm en zijn geweven van polyester dat 100% gegarandeerd vrij is van schadelijke stoffen.

 

Instrijklabels
instrijklabels

Op maat gemaakte geweven instrijklabels met logo

Wil je je eigen logo of ontwerp verwerken in je instrijklabels? Onze kledinglabels met logo kunnen ook besteld worden als instrijklabels. Kies je eigen afmetingen en tot 6 verschillende kleuren. Het polyestergaren dat wordt gebruikt voor deze labels is Oeko-Tex-gecertificeerd. We bieden ook 100% gerecycled zwart-wit garen.

 

 

Geweven instrijklabels met tekst & wassymbolen

Wunderlabel biedt ook labels met wassymbolen in de vorm van instrijklabels. Op deze labels past één regel tekst en tot 5 wassymbolen. De labels hebben een afmeting van 60 x 15mm en zijn gemaakt van 100% Oeko-Tex-gecertificeerd polyester.

 

instrijklabels

De voordelen van Wunderlabel Instrijklabels

instrijklabels

De instrijklabels van Wunderlabel zijn volledig aanpasbaar en beschikbaar in de maat, het ontwerp en de kleur van jouw keuze. Creëer je eigen ontwerp op onze website door verschillende opties te selecteren, zoals lettertype, symbolen, kader en kleuren. Ook is het mogelijk om instrijklabels te bestellen met je eigen ontwerp en aangepaste afmetingen.

Een instrijkbaar label met logo kan je merk een boost geven, een persoonlijk tintje toevoegen of de herkenbaarheid van je bedrijf verhogen. Strijk simpelweg het logo op je product en maak een blijvende indruk. Of je nu een kleine ondernemer, enthousiaste doe-het-zelver of knutselaar bent, onze instrijklabels zorgen ervoor dat de ontvanger van jouw product of cadeau jou en je merk zal herinneren.

Instrijklabels zijn zeer praktisch: voeg bijvoorbeeld snel en eenvoudig een naamlabel toe. De labels kunnen worden bevestigd aan tal van verschillende stoffen zoals katoen, polyester en wol. Met behulp van hitte zijn de labels eenvoudig aan de stof vast te maken. Het duurzame kledinglabel zal stevig vast blijven zitten.

Omdat onze instrijklabels zo eenvoudig te bevestigen zijn, kunnen de labels gemakkelijk worden ingezet voor diverse doeleinden waarbij een groot aantal labels benodigd is, zoals de kinderopvang, scholen en verpleeghuizen. Zo wordt het toewijzen van kleding of handdoeken een fluitje van een cent!

Wunderlabel biedt met deze instrijklabels een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: een hoogwaardig product tegen een betaalbare prijs.

Hoe ontwerp je je eigen instrijklabels bij Wunderlabel?

Ga eenvoudigweg naar Kledinglabels op www.wunderlabel.nl. Voeg instrijklabels toe aan je winkelmandje, voer je persoonlijke gegevens in en voltooi het bestelproces door te betalen. Hier vind je de volgende opties voor instrijklabels:

 

Geweven instrijklabels met tekst of glinsterende tekst en symbool

 • Kleur: kies uit één van de 27 beschikbare labelkleuren en vink de Pure Colour-optie aan indien van toepassing. Vink hier de optie “instrijklabel” aan.
 • Tekst: Voer tot 3 regels tekst in en kies de gewenste uitlijning (rechts, midden of links). Selecteer een lettertype en tekstkleur. Voor glinsterende tekst heb je de keuze uit 4 metallic kleuren.
 • Kader: Als je slechts 1 tot 2 tekstregels gebruikt, kun je ook een kader toevoegen.
 • Symbool: Kies jouw favoriet uit meer dan 300 symbolen.
Geweven instrijklabels met tekst of glinsterende tekst en symbool
Geweven instrijklabels met jouw logo

Geweven instrijklabels met jouw logo

 

 

 • Label: Als je een instrijklabel nodig hebt, is de optie voor gevouwen labels niet beschikbaar: selecteer dan “standaard label”. Voer daarna de gewenste afmetingen in. Sla de tafzijde-stap over, aangezien deze optie niet beschikbaar is voor instrijklabels.  
 • Uploaden: Tijdens deze stap kun je je eigen logo of ontwerp met maximaal 6 kleuren uploaden.
 • Color: Hier vind je een scala aan Pantone-kleuren en de optie “Pure Colour”, indien benodigd. Zorg ervoor dat je het vakje “instrijklabel” aanvinkt voordat je verder gaat met de volgende stap.
 • Bericht: Gebruik dit veld om ons een vraag te stellen of meer informatie over je ontwerp te geven, indien nodig.

Geweven instrijklabels met tekst en wassymbolen

 • Kleur: Selecteer één van de 27 kleuren voor het label en bepaal of de achtergrondkleur versterkt moet worden met de Pure Colour-optie. Vink vervolgens het vakje “instrijklabel” aan.
 • Tekst: Voeg een regel tekst toe (optioneel) en kies de gewenste uitlijning, het lettertype en de tekstkleur.
 • Symbool: Kies één symbool uit elk van de volgende categorieën: temperatuur, bleken, drogen, strijken, stomerij.

 

Geweven instrijklabels met tekst en wassymbolen
Bedrukte instrijklabels met tekst en symbool

Bedrukte instrijklabels met tekst en symbool

 • Afmeting: Kies uit 2 beschikbare afmetingen.
 • Tekst: Voeg tot twee tekstregels toe, kies het lettertype, de lettergrootte en de gewenste uitlijning. Je hebt de keuze uit rode, blauwe of zwarte tekst.
 • Symbool: Kies uit honderden symbolen en bepaal de positie van het symbool.

 

 

Meer informatie

Op maat gemaakte instrijklabels van Wunderlabel: hoge herkenbaarheid gecombineerd met hoge kwaliteit

instrijklabels - logo

Onze professionele weefmachines weven hoogwaardig garen met behulp van de allernieuwste technologie tot op maat gemaakte instrijklabels. De labels worden fijn geweven en geproduceerd onder strenge kwaliteitscontroles, wat resulteert in een stevig en duurzaam product met levendige kleuren. Vakkundig personeel en veilige werkomstandigheden zorgen voor eerlijk geproduceerde labels. Onze certificeringen garanderen dat onze labels vrij zijn van schadelijke stoffen en zelfs geschikt zijn voor baby’s.

Dankzij de website van Wunderlabel is het ontwerpen van je eigen instrijklabels een fluitje van een cent. Creëer op maat gemaakte instrijklabels in jouw eigen individuele stijl met behulp van onze gratis online design tool.
De instrijklabels van Wunderlabel gaan jarenlang mee en zijn dus zeker een waardevolle investering. Maak het jezelf makkelijk en kies voor op maat gemaakte instrijklabels. Geen naaien vereist, gewoon even bevestigen met een strijkijzer!

 

Meer informatie

Betalingsopties voor instrijklabels

Je hebt een bestelling geplaatst voor op maat gemaakte instrijklabels. De labels worden geproduceerd zodra je betaling binnen is.
Betaal eenvoudig online met een van de volgende betalingsmethodes:

 • Creditcard: American Express, Mastercard, VISA, Discover
 • PayPal

 

instrijklabels
Meer informatie

Door het surfen op onze website geef je automatisch toestemming voor het gebruik van cookies.

Meer informatie over cookies is te vinden in onze privacybeleid.