Sluit ×
Winkel 
flag_nl
 / Taal 
flag_nl
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Kies uw valuta

Creatieve blog van Wunderlabel!

Van Terra on 13-08-2018

Wunderlabel heeft het OEKO-TEX® Standaard 100 certificaat

Wunderlabel heeft het OEKO-TEX® Standaard 100 certificaat

"Wij zijn super trots dat we OEKO-TEX® Standaard 100 gecertificeerd zijn."

Ons doel bij Wunderlabel is om je te voorzien van de hoogste kwaliteit producten. We nemen dit dan ook serieus en zorgen voor veilige en milieuvriendelijke producten, want dat is top kwaliteit. En zijn dus trots dat we het OEKO-TEX® Standaard 100 certificaat hebben.

OEKO-TEX® is een wereldwijde en onafhankelijke test- en certificatiesysteem voor grondstoffen, halffabricaten en textielproducten in alle verwerk niveaus. Het certificeringssysteem is er al sinds 1992 en iedere aanvragen moet aan strikte richtlijnen voldoen. We hebben ze hier opgesomd:

  • Belangrijke wettelijke voorschriften, zoals verboden azokleurstoffen, formaldehyde, pentachloorfenol, cadmium, nikkel, enz.
  • Schadelijke chemicaliën, ook al zijn ze nog niet wettelijk geregeld.
  • XVII en XIV van de Europese verordening chemische stoffen REACh alsmede van de ECHA SVHC Kandidatenlijst voor zover deze door deskundigen groepen van de OEKO-TEX® Vereniging worden beoordeeld op relevantie voor weefsels, textiel, kleding of accessoires. Besprekingen en ontwikkelingen die relevant worden geacht, worden zo snel en effectief mogelijk in aanmerking genomen via updates van de STANDAARD 100 door OEKO-TEX® -vereisten.
  • Eisen van de VS Consumer Product Safety Improvement Act (CPSIA) met betrekking tot lood.
  • Nog een aantal categorieën stoffen die ook relevant zijn voor het milieu

Wunderlabel heeft het OEKO-TEX® Standaard 100 certificaat

De OEKO-TEX® Standaard 100 certificering bestaat uit 4 productklassen, waarvan productklasse 1 de hoogst haalbare is. En deze heeft Wunderlabel verkregen, wat betekent dat onze producten gebruikt kunnen worden op artikelen voor baby's en peuters tot 3 jaar. Dit geldt ook voor items zoals onderkleding, kleding, beddengoed en badstoffen.

Al onze geweven producten, labels en polsbandjes, met uitzondering van de artikelen die worden besteld met glitter, zijn OEKO-TEX® Standaard 100 gecertificeerd. We houden van wat we doen en het is altijd ons eindspel om onze klanten tevreden te houden. Bestel met een gerust hart bij ons!

Met de nieuwsbrief van Wunderlabel mis je niets meer!

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe creatieve instructies, tips en inspiraties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en profiteer onder andere van onze geweldige acties!