Sluit ×
Winkel 
flag_nl
 / Taal 
flag_nl
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Kies uw valuta

Creatieve blog van Wunderlabel!

Van Terra on 24-09-2018

Tutorial: Strijklabels

Tutorial: Strijklabels

Strijklabels zijn populair voor items waar je niet op kunt naaien of als het niet past bij het item. Om strijklabels er zo professioneel mogelijk uit te laten zien, leggen we in deze blog uit hoe je strijklabels bevestigd.

Opstrijklabels van Wunderlabel

Wunderlabel biedt een scala aan opstrijklabels. Kies tussen bedrukte opstrijklabels (46x12 mm of 50x20 mm) of geweven opstrijklabels. Onze opstrijklabels zijn te personaliseren met een naam, (glinsterende) tekst & symbool, je eigen logo of wassymbolen naar keuze. De labels zijn snel en eenvoudig te bevestigen, er is geen naaiwerk benodigd.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/qas1OQ01Mms" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

LET’S GET STARTED!

We verwijderen als eerst de achterkant (het papiertje) van het label. Dit doe je zo: houd het label zo vast dat de voorkant van het label naar beneden gericht is (de papierzijde naar boven). Vouw dan een van de hoeken en maak door te knijpen er een vouwtje in.

Tutorial: Strijklabels

Nu heb je grip om op het papier van de label te verwijderen. Verwijder het papiertje nu.  

Tutorial: Strijklabels

STRIJKEN

Zet je strijkijzer op middelhoog/hoog en wacht tot deze warm is. Leg ondertussen het kledingstuk/item op de de strijkplank en maak het gedeelte vrij waar het label moet komen. Misschien moet je het kledingstuk binnenstebuiten te draaien?

Tutorial: Strijklabels

Leg dan de label op zijn plaats op het kledingstuk, met de plakkende zijde naar beneden. En bedek het label met een stuk perkament papier.

Tutorial: Strijklabels

Strijk voor 10-15 seconden met een cirkelvormige beweging en constante druk over het papier. Controleer of de randjes goed vast zitten. Zijn deze nog los? Strijk dan nog eens voor 5 seconden.

Tutorial: Strijklabels

KLAAR!

Tutorial: Strijklabels

Mocht een randje los komen te zitten, dan kun je met een stukje perkament papier en een strijkijzer de lijm weer activeren en opnieuw vast maken.

Let op: niet wassen binnen 24 uur

De speciale lijm die voor de strijklabels gebruikt wordt, heeft na het opstrijken een tijd nodig om uit te harden. Was de items niet binnen 24 na het aanbrengen van de labels.

Met de nieuwsbrief van Wunderlabel mis je niets meer!

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe creatieve instructies, tips en inspiraties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en profiteer onder andere van onze geweldige acties!