Sluit ×
Winkel 
flag_nl
 / Taal 
flag_nl
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Kies uw valuta

Creatieve blog van Wunderlabel!

Van Terra on 13-05-2019

Première Vision - Trends in Kleuren en Patronen

Première Vision - Trends in Kleuren en Patronen

"Het doel van Première Vision is om bezoekers een exclusieve, hoogwaardige en creatieve ervaring te bieden."

De medewerkers van Wunderlabel kregen dit jaar de kans om de Première Vision vakbeurs in Istanbul te bezoeken. Deze beroemde show is altijd een geweldige bron van inspiratie voor ons, waar we de nieuwste trends bewonderen en nieuwe ideeën opdoen om te delen met onze creatieve Wunderlabel community.

Première Vision organiseert deze vakbeurzen al 40 jaar, momenteel worden ze gehouden in Parijs, New York en Istanbul. De show richt zich op de internationale modewereld en textielindustrie, en weerspiegelt de behoeftes van deze sectoren. Het doel is om haar bezoekers een exclusieve, hoogwaardige en creatieve ervaring te bieden. Deze ervaring omvat materialen, stoffen en unieke modekennis zoals nieuwe trends, kleuren en patronen.

Première Vision - Trends in Kleuren en Patronen

Nieuwe stoffen, accessoires, patronen, texturen en kleuren zijn op iedere hoek te vinden tijdens de Première Vision vakbeurs in Istanbul. Terwijl we door het beursgebouw liepen viel één trend ons in het bijzonder op. Neon! Gedurfde, felle neonkleuren maken een comeback en zijn populairder dan ooit. We zagen neon niet alleen opduiken in casual kleding, maar ook bij overhemden voor mannen en feestkleding voor dames.

Première Vision - Trends in Kleuren en Patronen

In tegenstelling tot de neontrend, zagen we pastelkleuren ook steeds terugkomen. Mooie zachte kleuren die een fris lentegevoel oproepen werden vertegenwoordigd door zacht linnen en stoer gerecycled polyester, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Première Vision - Trends in Kleuren en Patronen

Gewaagde paisleypatronen, dierenprints en ruitjes zagen we in bijna iedere stand, maar de meest populaire patronen waren de bloemmotieven. Ja, de grote bloemmotieven van de jaren ‘80 en ‘90 zijn terug! We zagen bloemmotieven in alle denkbare kleuren en stoffen voorbij komen.

Première Vision - Trends in Kleuren en Patronen

We verlieten de Première Vision vakbeurs in Istanbul met een hoop nieuwe ideeën en visuele inspiratie. Wij kijken uit naar ons volgende bezoek aan Première Vision!

Met de nieuwsbrief van Wunderlabel mis je niets meer!

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe creatieve instructies, tips en inspiraties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en profiteer onder andere van onze geweldige acties!