Wunderlabel blijft open en onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen. Bezoek onze Covid-19-informatiepagina voor updates.

Sluit ×

KIES JE VOORKEUREN

Kies jouw land

Van Terra on 02-02-2018

Simpele Kabel Organiser van vilt | Image

Simpele Kabel Organiser van vilt

"Met deze simpele kabel organisers kun je voortaan gemakkelijk de rommelige bak met kabels opruimen. En het kost je bijna geen moeite!"

Het is niet geheel onbekend dat een frisse start van het nieuwe jaar samen gaat met de behoefte aan schoonmaken en opruimen. Met deze simpele kabel organisers kun je voortaan gemakkelijk de rommelige bak met kabels opruimen. En het kost je bijna geen moeite!

Dit heb je nodig:

  • Vilt in verschillende kleuren, aan jou de keuze.
  • Drukknoopjes kit voor vilt - wij gebruikten 10 mm.
  • Drukknoopjes
  • Rolmes en snijmat - eventueel is een schaar mogelijk.

Meet rechthoekige vlakken uit op het vel vilt en snijd deze met een rolmes uit. Onze afmetingen zijn 9 cm lang bij 5 cm breed.

Simpele Kabel Organiser van vilt

Knip van elke hoek de hoekjes af. Wij vonden het handig om het raster op de mat te gebruiken om gelijkvormige hoekjes af te knippen.

Simpele Kabel Organiser van vilt

Gebruik de handleiding op de drukknoopjes kit voor het bevestigen van de drukknoopjes. Plaats de drukknoopjes op ongeveer 5 mm op de rand van de korte zijde en houdt ruimte tussen de twee drukknoopjes. Pak de kabels erbij, rol ze op, bind ze in de ‘kabel organisers’ en je hebt een opgeruimde start van het nieuwe jaar!

Simpele Kabel Organiser van vilt

Simpele Kabel Organiser van vilt

Door het surfen op onze website geef je automatisch toestemming voor het gebruik van cookies.

Meer informatie over cookies is te vinden in onze privacybeleid.