Sluit ×

Van Terra on 27/09/2018

Ondernemer in de Spotlight: Serene Handbags

Ondernemer in de Spotlight: Serene Handbags

  "Omdat ik trots ben op mijn creaties, plaats ik de labels opvallend in het midden."   Als printjes, kleuren en zelfgemaakte artikelen jouw ding zijn, dan zal je deze blog geweldig vinden! Serene is het talent achter Serene Handbags. Haar handgemaakte tassen zijn niet alleen prachtig om te zien, ze zijn daarnaast ook nog eens praktisch en zitten goed in elkaar. Wij zijn trots dat wij haar Labels mogen maken!   Introductie Serene Handbags!     Vertel ons over Serene Handbags. Tijdens het opvoeden van mijn drie kinderen, waarvan een tweeling, verlangde ik naar een uitlaatklep voor mijn creativiteit. Voor ik aan kids begon, had ik wel eens eens wat genaaid, maar had wel een opfriscursus nodig om het op te pakken. Ik kreeg een ingeving om iets met naald en draad te doen. Ik heb heel wat vrienden en familie blij gemaakt met een handgemaakte portemonnee, een etuitje of een kookschort. Door hun positieve reacties realiseerde ik mijzelf dat ik mijn horizon moest verbreden. Serene Handbags was geboren…     Wat inspireert jou? Naast mijn attente man en kinderen, raak ik elke dag weer geïnspireerd door alles wat er om mij heen gebeurd en te zien is! Ik ben een kunstenares en visueel ingesteld. Daarom zie je vrijwel geen effen stoffen in mijn collectie, op het eerste gezicht zou je denken dat de kleurencombinatie vloekt, maar ik zorg ervoor dat het een oogverblindende combinatie word. Daarnaast word ik heel blij van de schoonheid van de natuur. Door de grote ramen van mijn naaistudio kijk ik uit op een prachtig stuk natuur. In deze tijd van het jaar zijn er prachtige herfstkleuren, de bomen hebben fel rode, bruine of gouden bladeren. Inspirerend! Vooral met mijn lievelingsmuziek op de achtergrond, dan is ‘tijd’ het enige wat mij tegenhoudt.     Wat is het effect van labels op jouw zelfgemaakte creaties? In het begin voelde ik me ongemakkelijk met de labels, alsof ik wou opscheppen. Ik verstopte de labels altijd aan de binnenkant van mijn tassen. Tot ik een sympathiek reactie van een vriend kreeg, ik mag trots zijn op mijn werk en het is niet mis om er mee te pronken. Omdat ik trots ben op mijn creaties, plaats ik de labels opvallend in het midden! Door Wunderlabel.nl is het niet alleen eenvoudig om te gebruiken, maar voldoet het ook aan mijn hoge verwachtingen als het gaat om kwaliteit en perfectionisme. En door mijn labels kunnen klanten mij online vinden en zo vergroot ik mijn klantenbestand.     Bekijk ook de website van Serene Handbags. En wil je wat aan Serene vragen? Voel je vrij haar een e-mail te sturen serenehandbags@gmail.com. En zorg dat je Serene Handbags volgt op Instagram, voor wekelijkse updates en inspiratie!   Bedankt voor het delen Serene! SaveSave SaveSave SaveSave SaveSave SaveSave