Wunderlabel blijft open en onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen. Bezoek onze Covid-19-informatiepagina voor updates.

Sluit ×

KIES JE VOORKEUREN

Kies jouw land

Van Wunderlabel on 01-05-2020

Hoe maak je van een spijkerbroek een korte broek? Van oud naar nieuw! | Image

Hoe maak je van een spijkerbroek een korte broek? Van oud naar nieuw!

Vroeg of laat ondergaan alle spijkerbroeken hetzelfde lot - gaten in de knieën, gerafelde zomen of misschien een vlek die er niet meer uit gaat. Maar wat als je geen afscheid kunt nemen van je favoriete jeans?

In deze videohandleiding laten we zien hoe je een spijkerbroek kunt inkorten om je favoriete jeans een nieuw leven te geven. We laten je stap voor stap zien hoe je de lengte meet, de pijpen recht afknipt en hoe je een rechte zoom maakt. Dit alles in slechts een paar eenvoudige stappen, zodat je in een mum van tijd van je nieuwe korte broek kunt genieten!

Versier je nieuwe korte spijkerbroek met een WunderPap label. WunderPap is een uniek wasbaar papieren product met de uitstraling van leder. Na verloop van tijd past het precies bij het label op je geliefde spijkerbroek. WunderPap labels zijn super slijtvast! Ze zijn wasbaar tot 60 graden en behouden hun vorm - het perfecte label voor je geüpcyclede korte spijkerbroek!

Geef je oude spijkerbroek een nieuw leven dankzij deze video!

Door het surfen op onze website geef je automatisch toestemming voor het gebruik van cookies.

Meer informatie over cookies is te vinden in onze privacybeleid.