Sluit ×
Winkel 
flag_nl
 / Taal 
flag_nl
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Kies uw valuta

Creatieve blog van Wunderlabel!

Van Terra on 12-02-2018

Ondernemer in de Spotlight: Berry Bug Shop

Ondernemer in de Spotlight: Berry Bug Shop

"We houden van functioneel design en gewaagde prints met karakter!"

Wat is beter dan samenwerken met je beste vriendin en een onderneming te beginnen? En waar je ook nog eens je creatieve ei in kwijt kunt en je leven met kids makkelijker maakt? Wij zijn er zeker van dat dit de beste combinatie is! Dit zijn Melissa en Rebecca van Berry Bug Shop en zij hebben een geweldig assortiment met kinderaccessoires ontwikkeld. Het is een eer dat zij Wunderlabe.nl hebben gekozen als label leverancier!

Labels van Wunderlabel: van bestellen tot gebruik

De labels van Wunderlabel zijn de ultieme finishing touch voor al je creaties, of je nu naait, breit of andere handgemaakte items creëert. Zijn jouw creaties te koop of geef je ze cadeau aan vrienden en familie? Wunderlabel laat jouw producten opvallen tussen de concurrentie. Probeer het zelf en ontwerp het perfecte label voor jouw handgemaakte kunstwerken.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/2wYh_gxWGac" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Introductie Berry Bug Shop

Ondernemer in de Spotlight: Berry Bug Shop

Vertel ons over Berry Bug Shop!

‘It’s all about making life with littles a little easier’, daar gaat het om bij de Berry Bug Shop. Het gemakkelijker maken van een leven met kleine kids. Wij (Melissa Bergeron en Rebecca Tellyer) ontwikkelen producten met grappige prints, hoge kwaliteit en functioneel voor baby’s, familie, en hondjes. We houden van functioneel design, maar we LOVE gewaagde prints met karakter! Veelal is unisex met krachtige kleuren en speelse details.

We hebben het naaivak geleerd toen we zelf kinderen waren, onze leraren waren onze moeders en oma’s.  We hebben elkaar pas later leren kennen tijdens een jamsessie in een Irish Pub. Kort daarna vormden we in 2013 een band genaamd the Barn Burners String Band. Melissa speelde viool en zong terwijl Becky allerlei blaasinstrumenten bespeelde. In oktober 2016 besloten we om onze talenten te bundelen en aan een nieuwe reis te beginnen, we opende de Berry Bug Shop!

Ondernemer in de Spotlight: Berry Bug Shop

We gebruikten de kennis die onze moeders gegeven hadden en maakten stijlvolle, functionele en makkelijke accessoires. Maar realiseerde al snel dat we met iets groots bezig waren. We werkten hard aan de uitbreiden naar accessoires voor de hele familie, inclusief huisdieren. Melissa had destijd een dochter, een stiefzoon en vier honden: Linden, Baron, Doodle en een boxer Seamus. Becky heeft een zoon, een dochter, hond Loki en kat Sammy.

Je kan zien dat onze families vertegenwoordigd zijn in onze onderneming. Becky’s dochter is model voor de productfoto’s en Melissa’s puppy is model voor de bandanas. De hele familie zet zich in, ook onze behulpzame echtgenoten helpen met de commercie en zuslief helpt met de marketing.

We zijn zo gepassioneerd over het ontwikkelen van veilige, functionele en moderne producten voor baby’s en kids, dat alle items in de Berry Bug Shop zijn handgemaakt in onze home-studio. We gaan nog een stapje verder om er voor de zorgen dat we voldoen aan de eisen voor de CPSIA (de voorschriften voor kinder producten in de USA).

Ondernemer in de Spotlight: Berry Bug Shop

Wat inspireert jullie?

Onze kinderen en families! Het is een geschenk om vanuit huis te werken, we hebben altijd een bulk aan creativiteit en inspiratie, omdat we er middenin zitten. Het is soms wel een uitdaging om alles tegelijkertijd te managen, de liefde overwint altijd :).

Wat is het effect van labels op jullie zelfgemaakte creaties?

Labelen is onwijs belangrijk, het verbindt het product met het merk. Op den duur raken klanten hanglabels of visitekaartjes gewoon kwijt en weet je niet meer dat het van ons is. Of ze worden cadeau gegeven. En baby en kinderkleding of producten worden vaak doorgegeven aan nieuwe families die net aan kids beginnen. En omdat onze producten van hoge kwaliteit zijn, kunnen de nieuwe eigenaren, welke van onze kwaliteit houden, ons altijd terug vinden!

We houden van Wunderlabel producten, ze representeren onze merk, zijn uiterst goed gemaakt en zien er gewoonweg heel goed uit. En voor een start-up is het ook nog eens betaalbaar.

Bekijk de website van Berry Bug Shop, laat je inspireren, je zal niet teleurgesteld raken! Je kan ze natuurlijk ook vinden op Facebook en Instagram.

Bedankt voor het delen Melissa and Rebecca!

Met de nieuwsbrief van Wunderlabel mis je niets meer!

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe creatieve instructies, tips en inspiraties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en profiteer onder andere van onze geweldige acties!