Sluit ×

KIES JE VOORKEUREN

Kies jouw land

seo_laundry_01.jpg

We got it!

Wunderlabel wint Annual Multimedia Gold Award 2020

Wij zijn vereerd om bij de 26 Gold Award-winnaars van de Annual Multimedia Gold Award 2020 te horen.

We are gold!

Het winnen van de Gold Award in de wedstrijdcategorie Shop/E-commerce getuigt van de hoge eisen die we aan onszelf stellen. Deze overwinning bevestigt dat we op de goede weg zijn en de steeds veranderende standaarden van de geweven labelindustrie overtreffen. Onze klanten stonden altijd op de eerste plek tijdens het ontwerpproces van onze nieuwe website. En dit blijft onze focus. Het aanbieden van alleen de allerbeste producten en een superieure klantervaring is en blijft onze topprioriteit.

19_Annual_Multimedia_Auszeichnungslogo_Gold_RGB.svg
annual_multimedia_logo.jpg

Wat is Annual Multimedia?

Multimediaplatformen leggen ongetwijfeld de basis voor moderne bedrijven. De informatiesnelweg is enorm en trends en nieuwe technologieën lijken vaak van voorbijgaande aard. Juist daarom werd in 1996 de Annual Multimedia Awards in het leven geroepen. Door de expertise van professionals uit alle sectoren van de multimediawereld te combineren, heeft Annual Multimedia een wedstrijd ontworpen om een overzicht te geven van de allerbeste design-initiatieven. De categorieën zijn geselecteerd om een brede kijk in de multimediawereld te bieden. Marketing professionals, ontwerpers, creative directors, bureaus, reclamemakers, bedrijven en studenten die in Oostenrijk, Duitsland of Zwitserland wonen worden uitgenodigd om hun digitale designprojecten voor te dragen om kans te maken op een Silver of Gold Award.

De winnaars van deze prestigieuze prijs worden officieel aangekondigd in het Annual Multimedia Yearbook. Dit jaarboek kan door andere professionals worden gebruikt als een transparante gids of handleiding.
 

Door het surfen op onze website geef je automatisch toestemming voor het gebruik van cookies.

Meer informatie over cookies is te vinden in onze privacybeleid.